کتاب «علمدار» اثر گروه انتشاراتی شهید ابراهیم هادی، به زندگی و خاطرات سردار شهید سید مجتبی علمدار میپردازد. این شهید بزرگوار در یازدهم دیماه ۱۳۴۵ در شهرستان ساری و در خانوادهای عاشق اهل بیت (ع) متولد شد. سید مجتبی تحصیلات خود را تا هنرستان ادامه داد و در ۱۷ سالگی با ندای امام خمینی (ره) به جبهه رفت تا از میهن و آرمانهای انقلاب اسلامی دفاع کند. این کتاب با زبانی ساده و روان، ابعاد مختلف شخصیت او و تجربیاتش در جبهه را به تصویر میکشد و خواننده را با زندگی قهرمانانهاش آشنا میسازد. «علمدار» منبعی ارزشمند برای کسانی است که به تاریخ انقلاب اسلامی و شهدای دفاع مقدس علاقهمندند و میخواهند از شخصیتهای الهامبخش این دوران بهرهمند شوند.
محصولات مرتبط
«در هفت تپه مستقر بودیم. برای آمادگی کامل نیروها آموزشهای سخت را شروع کردیم. مانورهای عملیاتی نیز آغاز شد. یکی از این مانورها پنج مرحله داشت. قرار بود نیروهای گروهان سلمان به فرماندهی آقاسید کار را آغاز کنند. در آن مانور من مسئولیت کوچکی را زیرنظر آقاسید بر عهده داشتم. بعد از انجام مانور متوجه شدم، آقاسید با من صحبت نمیکند! تا چند روز همینطور بود. دل به دریا زدم و به چادر فرماندهی گروهان رفتم. گفتم: آقاسید، چند روزی هست که با من صحبت نمیکنید؟ آیا خطایی از من سر زده یا در کارم کوتاهی کردهام؟ نگاه دوستداشتنی سید به من خیره شد. بعد از چند لحظه سکوت گفت: این چند روز منتظر ماندم که خودت متوجه شوی که کجا اشتباه کردی. گفتم: آقاسید نمیدانم! اما فکر میکنم به دلیل این باشد که من ساعتی قبل از مانور و زمانی که مشغول منظم کردن نیروها بودم به علت بینظمی یکی از نیروها، به صورت او سیلی زدم.
از آنجا که میدانستم آقاسید به بچههای بسیجی عشق میورزد و برای آنها احترام خاصی قائل است. بلافاصله ادامه دادم: البته آقاسید! آن هم به خاطر خودش بود؛ چون از فرماندهی دستهاش اطاعت نکرده و با این کار در هنگام عملیات میتوانست جان خودش و نیروهای دیگر را به خطر بیاندازد. در این لحظه آقاسید گفت: تو ضمانت جان کسی را کردهای؟ مگر تو او را آوردهای؟ او را امام زمان (عج) آورده. او سرباز امام زمان (عج) است. ضمانت جان او و دیگران با خداست. ما حق نداریم به آنها کوچکترین بیاحترامی بکنیم. چه رسد به اینکه خدای نکرده به آنها سیلی هم بزنیم.
سید مکثی کرد و ادامه داد: میدانی آن سیلی را به چه کسی زدهای؟ ناخودآگاه اشک در چشمان زیبای سید حلقه زد. من نیز از این حالت سید متاثر شدم. فهمیدم که منظورش چیست. خواستم حرفی بزنم، اما بغض راه گلویم را بسته بود. سید دستانش را به صورتش گرفت و گفت: تا دیر نشده برو و دل آن جوان را به دست بیاور. شاید فردا خیلی دیر باشد. من هم فورا رفتم و به گفته سید عمل کردم. بعد از مدتی آن برادر رزمنده در منطقه شلمچه به شهادت رسید. آن موقع بود که فهمیدم چرا آن روز آقا سید صورتش را گرفت و گفت: شاید فردا دیر باشد.»
معرفی کتاب «علمدار»
کتاب «علمدار» اثر گروه انتشاراتی شهید ابراهیم هادی، زندگینامه و مجموعهای از خاطرات سردار شهید سید مجتبی علمدار را به تصویر میکشد. این کتاب تلاش میکند تا زندگی و شخصیت این شهید بزرگوار را به خوبی نشان دهد و به خوانندگان نزدیکتر کند.
سید مجتبی علمدار، در سحرگاه یازدهم دیماه ۱۳۴۵، در شهرستان ساری و در خانوادهای متعهد به اهل بیت (ع) به دنیا آمد. او تا دوران هنرستان در زادگاهش تحصیل کرد و در سن ۱۷ سالگی با شنیدن ندای امام خمینی (ره) به جبهههای جنگ رفت تا از میهن و آرمانهای انقلاب اسلامی دفاع کند.
«علمدار» با زبانی ساده و روان، داستان زندگی این شهید را روایت کرده و یادگاریهای او در دوران جنگ و شخصیت برجستهاش را به تصویر میکشد. این کتاب فرصتی است برای خوانندگان تا با زندگی و مبارزات سید مجتبی علمدار آشنا شوند و از تجربیات او الهام بگیرند.
چرا باید این کتاب را بخوانید؟
اگر به تاریخ انقلاب اسلامی و شهدای دفاع مقدس علاقهمند هستید، «علمدار» میتواند منبعی ارزشمند برای آشنایی با یکی از قهرمانان این دوران باشد. این کتاب به شما انگیزه میدهد تا با تکیه بر ایمان و اصول انسانی، در مسیر اهداف خود گام بردارید.
نویسندگان این کتاب از گروه انتشاراتی شهید ابراهیم هادی هستند که هدفشان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و معرفی شهدای والامقام به نسل جوان است. «علمدار» میتواند دریچهای به دنیای ارزشها و فضایل انسانی باشد که سید مجتبی علمدار نمایندهی آنها بود.
با خواندن این کتاب، نه تنها با یک زندگی الهامبخش آشنا میشوید، بلکه میتوانید از تجربیات و درسهای این شهید بزرگوار بهرهمند شوید.
سردار شهید سید مجتبی علمدار، متولد ۱۱ دی ۱۳۴۵ در شهرستان ساری، در یک خانواده مذهبی و دوستدار اهل بیت (ع) به دنیا آمد. او در دوران نوجوانی به جبهههای جنگ علیه رژیم بعثی عراق رفت و در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به خدمت مشغول شد.
زندگینامهاش شامل لحظات تاریخی بسیاری است. وی در عملیاتهای مختلفی از جمله کربلای ۵ شرکت کرد و در این عملیات به دلیل جراحات ناشی از بمب شیمیایی به بیمارستان منتقل شد. سید مجتبی علمدار پس از چندین روز بیهوشی، در ۱۱ دی ۱۳۷۵، در حالی که به سالروز تولدش نزدیک میشد، به شهادت رسید. پیکر پاک او پس از تشییع، در گلزار شهدای ملامجدالدین به خاک سپرده شد
این شهید بزرگوار نه تنها به عنوان یک رزمنده بلکه به عنوان یک مداح اهل بیت (ع) نیز شناخته میشود که روحیه جهاد و ایثار را در جامعه تقویت میکرد. وی در کتاب «علمدار» بهخوبی مورد بررسی و توصیف قرار گرفته است.
دیدگاه خود را بنویسید