کتاب همسفر شهدا، خاطرات سیدعلیرضا مصطفوی اثر نشر شهید ابراهیم هادی

از {{model.count}}
تعداد
نوع
ویژگی‌های محصول
  • نویسنده: جمعی از نویسندگان
  • ناشر: شهید ابراهیم هادی
  • تعداد صفحات: ۱۶۸ صفحه
  • قطع: رقعی
فروشنده فروشنده: کارون آنلاین
آماده ارسال ناموجود
25,000 تومان
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

کتاب «همسفر شهدا» زندگینامه و خاطرات سید علیرضا مصطفوی، به همت گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی گردآوری شده است. این اثر به بررسی زندگی این شهید بزرگوار می‌پردازد که در سال ۱۳۶۶ متولد و در تابستان سال ۱۳۸۸ به مناطق عملیاتی دفاع مقدس سفر کرد و به شهادت رسید. کتاب با زبانی ساده و روان، خواننده را به دنیای ایثارگری‌های رزمندگان دفاع مقدس می‌برد و نشان می‌دهد که چگونه سید علیرضا با سفر به این مناطق، به عمق فداکاری‌های شهدای عزیز پی برد. «همسفر شهدا» منبعی الهام‌بخش برای نسل جوان است که به ارزش‌های انسانی و دینی شهدای گرانقدر تاکید می‌کند. این اثر با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در میان جوانان تهیه شده و می‌تواند الگوی خوبی برای آن‌ها باشد. این کتاب به‌خوبی ابعاد شخصیت و روحیات سید علیرضا مصطفوی را به تصویر می‌کشد و یادآور فداکاری‌های شهدای ایران اسلامی است.

محصولات مرتبط

از بدی دل بستن به مال دنیا می‌گفت. اما قبل از همه خودش به آن عمل می‌کرد.

می‌گفت: خداوند در قرآن فرموده: مؤمنان از آنچه خدا روزی آن‌ها کرده انفاق کنند. اینکه اضافهٔ مال را بدهی می‌شود صدقه اما باید از آنچه به آن علاقه داری  بگذری.

کت و شلوار بسیار زیبایی داشت. در مراسمات جشن اهل بیت: می‌پوشید. اوایل سال ۱۳۸۸ بود. یک بار گفتم: سید این کت و شلوار رو چند  خریدی!؟ پرسید: چطور؟!

گفتم: اگه جایی سراغ داری که قیمت مناسب می‌فروشه به ما معرفی کن. سید نگاهی به من کرد و گفت: سایز من به تو می‌خوره، فردا برات می‌یارم!

همان شب کت و شلوار خودش را داد خشکشویی. فردا آورد و تحویل من داد. هر چه اصرار کردم بی‌فایده بود.

سید می‌گفت: این یک هدیهٔ ناقابل است برای شما! فقط از شما می‌خواهم دعا کن من شهید بشم!

سید یک بار هم به همین صورت کفش‌هایش را هدیه داده بود.

چفیهٔ عربی زیبایی داشت. از کربلا آورده بود. خیلی به آن علاقه داشت. در بیشتر  اردوها همراهش بود. گفتم: آقا سید می‌تونم چفیهٔ شما را تا شب نگه دارم.

سید چفیه را داد. شب بود که چفیه را آوردم. سید گفت: این چفیه مال شماست. گفتم: نه باید پس بگیرید.

گفت: من به قصد هدیه آن را دادم. شما هم قدر این یادگار کربلا را داشته باش.  می‌دانستم چقدر به آن چفیه علاقه دارد. اما هر چه اصرار کردم بی‌فایده بود.

معرفی کتاب «همسفر شهدا»
کتاب «همسفر شهدا» زندگینامه و خاطرات سید علیرضا مصطفوی است که به همت گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی گردآوری شده است. این اثر به بررسی زندگی و تجربیات این شهید بزرگوار می‌پردازد و به‌ویژه سفرهای او به مناطق عملیاتی دفاع مقدس را به تصویر می‌کشد.
سید علیرضا مصطفوی در سال ۱۳۶۶ متولد شد و از نوجوانی تحت تأثیر ارزش‌های اسلامی و انقلابی قرار گرفت. او در تابستان سال ۱۳۸۸ به مناطق عملیاتی جنگ تحمیلی سفر کرد و این سفر سرنوشت‌ساز او را به آسمان برد. در این سفر، علیرضا به عمق فداکاری‌ها و ایثارگری‌های رزمندگان پی برد و تجربیاتش از این سفر به عنوان منبعی ارزشمند از عشق و ایثار به تصویر کشیده شده است.
کتاب «همسفر شهدا» با زبانی ساده و روان، خواننده را با شخصیت و خاطرات این شهید آشنا می‌کند و به نسل جوان کمک می‌کند تا با ارزش‌های دفاع مقدس آشنا شوند. این اثر الهام‌بخش، یادآور فداکاری‌های شهدای گرانقدر و تلاش‌های آنها در راه حفظ وطن و اعتقادات دینی است.
*نویسنده*: این کتاب به همت گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی گردآوری شده است، که هدف آن ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و معرفی شهدای گرانقدر به نسل جدید است.

سید علیرضا مصطفوی در تابستان سال ۱۳۶۶ در خانواده‌ای مذهبی متولد شد و هرگز شهیدان را از نزدیک ندید، اما عشق و ارادت او به آنها عمیق بود. وی با وجود سن کم، در سال ۱۳۸۸، به‌دلیل سفر به مناطق عملیاتی دفاع مقدس، به شهادت رسید و نامش جاودانه شد.

کتاب «همسفر شهدا» به همت گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی گردآوری شده است و شامل زندگینامه و خاطرات سید علیرضا مصطفوی می‌باشد. این اثر نه‌تنها روایت‌گر زندگی او، بلکه شامل دلنوشته‌ها، اشعار و وصیت‌نامه‌هایش نیز هست که نشان‌دهندهٔ عمق تفکر و احساسات او نسبت به شهدا و اهل بیت (ع) است. این کتاب به‌نوعی تجلی‌بخش پیوند معنوی او با شهیدان و تلاشی برای زنده نگه‌داشتن یاد آنهاست.

نویسنده
جمعی از نویسندگان
ناشر
شهید ابراهیم هادی
تعداد صفحات
۱۶۸ صفحه
قطع
رقعی
نوع جلد
شومیز
وزن
197 گرم
شابک
۹۷۸۶۰۰۷۸۴۱۷۹۲

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...