با کتاب "خاطرات شفاهی دفاع مقدس" اثر محمد قاسمی، به دنیای پرشور و حماسی جنگ تحمیلی سفر کنید! روایتهای جذاب محسن پاکیاری، قهرمانی و ایثار رزمندگان را با زبانی صمیمی به تصویر میکشد. این کتاب الهامبخش و تاثیرگذار، فرصتی بینظیر برای درک عمق فداکاری و عشق به وطن است. همین امروز تجربه کنید!
محصولات مرتبط
کتاب «روایت محسن پاکیاری» کاری در حوزه تاریخ شفاهی دفاع مقدس است و خاطرات و مشاهدات و گاهی هم شنیدههای محسن پاکیاری، معاون عملیات لشکر 19 فجر را از زبان خودش بازخوانی میکند. این کتاب 224 صفحهای به قلم محمد قاسمی مکتوب شده و زهره علی عسگری کار بازنویسی و تدوین نهایی متن آن را انجام داده است. ناشر آن نیز مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس است.
راوی از کودکیاش شروع میکند، از سالهای تحصیل در مدرسه و علاقهاش به ورزش کشتی میگوید و بعد به این میرسد که چگونه به یکی از مخالفان رژیم پهلوی تبدیل شد و چه دلایل و انگیزههایی او را به ضدیت با نظام مستقر بر کشور کشاند. این بخش از خاطرات در فصل نخست کتاب مرور میشود و ما از خلال گفتههای راوی، روند شکلگیری هویت فردی و رشد دغدغههای اجتماعی او را کشف میکنیم. اینکه او چگونه مسیر مبارزه با نظام سلطنتی را طی کرد، چه تجربیاتی از ساواک و دادگاه و زندان را پشت سر گذاشت و چه تصویری از سقوط حکومت و سرنگونی استبداد در ذهنش ثبت و ماندگار شد.
پاکیاری در این بخش از خاطراتش از آیتالله دستغیب میگوید، از آن سید روحانی و نقش پررنگی که ایشان در فارس در کار ساماندهی مخالفان حکومت پهلوی ایفا میکرد. از نور معنویتی که حتی در تاریکترین روزهای سیطره استبداد همچنان میدرخشید. راوی سپس به کوششهای خودش در سالهای پس از پیروزی انقلاب میرسد و از چگونگی تأسیس سپاه فارس، و نیز ناآرامیها و درگیریهایی که در آن استان وجود داشت صحبت میکند. او در همان مقطع مدتی در کردستان خدمت کرد و آموزش دید و بعد هم زندگی مشترکش را آغاز کرد.
نگاهی به کتاب خاطرات سردار شهید محسن پاکیاری؛ انقلابی بود و مجاهد و هم در انقلاب و هم در جنگ آنچه داشت برای اسلام به میدان آورد. بازخوانی خاطراتش، خواننده را با رزمندهای مخلص روبهرو میکند که دغدغهای جز سعادت جامعهاش نداشت.
دیدگاه خود را بنویسید